Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyorlar

CHP Havsa ilçe Yönetimi ilçemiz köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyorlar

Sertkan YILMAZ

    Geçtiğimiz hafta ilçemize bağlı birçok köyü ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ilçe yönetimi ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla ve CHP Havsa ilçe yönetimi geçtiğimiz hafta ilçemiz köylerinden Hasköy, Arpaç, Musulça, Söğütlüdere, Oğulpaşa, Abalar, Azatlı ve Şerbettar'a ziyaret gerçekleştirmesinin ardından köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla ve CHP Havsa ilçe yönetimi ile birlikte Taptık ve Yolageldi köylerimizi ziyaret ederek, köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada, “Ziyaretler kapsamında başladığımız köy gezilerimize Taptık ve Yolageldi köylerimize  yönetimimiz ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik.
    Yolageldi Köyü’nden olan iYi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş’a köy ziyaretimiz esnasında bizleri yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum.
    Hep söylediğimiz gibi vatandaşlarımızla çiftçilerimizle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz.Onların sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek çözüm ortağı olmaya çalışacağız. Köy muhtarımız başta olmak üzere köy halkına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.
    Ayrıca geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Edirne CHP il Kadın Kolları Kongre'sinde tek liste seçime giren Çiğdem Gegeoğlu ve yönetimini kutluyor,başarılar diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.