Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Corona Virüse Karşı Dezenfekte Ediliyor

ilçemiz Belediyesi corono virüsüne karşı teyakkuza geçti. Havsa Belediyesi tarafından ilçemizde corona virüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışması başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Corona Virüse Karşı Dezenfekte Ediliyor

Nilay YILMAZ

      Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın pek çok ülkesinde ölümlere yol açan corona virüsünün 10 Mart 2020 Salı günü ülkemizde de 1 vakada görülmesinin ardından  ilçemiz Belediyesi  Temizlik işleri Müdürlüğünce dezenfekte edilmesi çalışmaları dün sabah itibari ile başladı.
    Vatandaşlarında bireysel olarak virüse karşı tedbirlerini almaları gerektiğini belirten ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Bal-kan, gazetemize yaptığı açıklamada; “100 den fazla ülkeye yayılan ve 110 binden fazla insana bulaşarak dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün, dün itibarı ile ülkemizde de 1 vakada görülmesi üzerine, ilçemizde olası bir görülme ve/veya yayılmayı engelleme amacı ile Belediyemizce gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştır. 
    Bu kapsamda toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi için halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde (camiler, okullar, toplu taşıma araçları, pasajlar vb. yerler) Temizlik işleri Müdürlüğümüzce dezenfekte edilmesi çalışmaları 12 Mart 2020 Perşembe sabah itibari ile başladı.Vatandaşlarımızda bu dönemde özellikle ellerini sıklıkla yıkayarak kendi hijyenlerine dikkat etmesi gerekmektedir. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.