Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa’dan Fevzi Pekcanlı’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe yönetimi ve il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla geçtiğimiz günlerde CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa’dan Fevzi  Pekcanlı’ya Ziyaret

Sertkan YILMAZ

        Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla,CHP Havsa Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş ve ilçe yönetimi il kongresinde yeniden il başkanı seçilen CHP il Başkanı Fevzi Pekcanlı'yı ziyaret etti.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Özden, CHP il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla,CHP Havsa Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş ve CHP Havsa ilçe yönetim üyeleri geçtiğimiz günlerde CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı’yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, “ CHP il Başkanımız Fevzi Pekcanlı ve yönetimini ziyaret ettik. Ülkemiz zor günler yaşıyor.Tek çözüm Cumhuriyet Halk Partimi-zin iktidarıdır. iktidar yolunda , birlik beraberlik içinde gece gündüz demeden omuz omuza çalışacağız ve Cumhuriyetimizi tekrar demokrasi ile taçlandıracağız. Bu yolda ör-gütlerimize , üyelerimize , kadın ve genç-lerimize güvenimiz tamdır.
    Başkanıma göstermiş olduğu misafirperverlik için ayrıca teşekkür ederim” dedi.
    CHP il Başkanı Fevzi Pekcanlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.