Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dükkanlar Borçtan Dolayı Tekrar Satışta

Havsa Belediyesi’ne ait Varoş Mahallesi’nde bulunan ve içinde kiracıları olan dükkanlar tekrar satışa çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Dükkanlar Borçtan Dolayı Tekrar  Satışta

Nilay YILMAZ

        ilçemiz Belediyesine ait Varoş Mahalesi 137 Ada 23 Parselde bulunan dükkanlar tekrar satışa çıkarıldı.
    ilçemiz belediyesinin 2018 yılı ve öncesine ait borçları nedeni ile satışa çıkarılan ve 14 Şubat 2020 tarihinde satışı durdurulan ilçemiz Belediyesine ait Varoş Mahallesi 137 Ada 23 Parselde bulunan dükkanlar alacağı bulunan farklı bir firma tarafından tekrar satışa çıkarıldı.
    14 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan satışı ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, alacaklı firma avukatı ile görüşüp satışa konu olan dosya borcu nedeni ile yürüttüğü müzakereler neticesinde satışın iptali konusunda mutabık kalarak satışın durdurulmasını sağlamıştı.
    Ancak bahse konu olan dükkanlar alacağı bulunan başka bir firma tarafından ye-niden icraya verilerek satışı istenmektedir. ilçemiz Belediyesine ait Varoş Mahallesi 137 Ada 23 Parselde bulunan dükkanların satışı ile ilgili ilk ihale, 28 Nisan Perşembe günü, iki-nci ihale ise 28 Mayıs Perşembe günü saat  14.15 ile saat 14.20 saatleri arasında yapılacak. 
    Yaklaşık bir buçuk ay olan satış süresi öncesinde ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın ne yapacağı merak ediliyor. Başkan Balkan bu sefer de belediyeye ait dükkanların satışını durdurabilecek mi? 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.