Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

istiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ilçemizde istiklal Marşı'nın Ka-bulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı 12 Mart 2018 Pazartesi günü Saat: 10.30'da Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Ana-dolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
istiklal Marşı'nın Kabulü ve  Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Nilay YILMAZ

        istiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı 12 Mart 2020 Perşembe günü Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilecek. 
    Saat 10.30'da başlayacak olan prog-ramda Saygı Duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak.
    ilkokul kategorisinden dereceye gi-ren öğrencinin istiklal Marşını okuması ile devam edecek olan program Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan gösterimi, Ortaokul kategorisinde dereceye giren öğrencinin istiklal Marşını okumasının ardından  program “istiklale Doğru” kısa tiyatro gösterimi ile devam edecek. Program liseler arası Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı eserinden şiir okuma yarışması birincisinin şiirini okuması, Ödül töreni ve oratoryo ile sona erecek.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.