Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Aktaş Mazbatasını Aldı

iyi Parti ilçe Başkanlığına seçilen Hasan Aktaş mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Havsa ilçe Başkanı  Aktaş Mazbatasını Aldı

Sertkan YILMAZ

Meral Akşener'in Genel Başkanı olduğu iyi Parti'de ilçe kongreleri geçtiğimiz haftalarda tamamlandı.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılan ilçe Kongresinin ardından mazbatasını Seçim Kurulundan aldı.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada,
    “Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. ilçe teşkilatı olarak yeniden kolları sıvayarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. işimiz çok, yolumuz uzun. Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak iyileri çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok eminim. Arkadaşlarımızla ve bize destek veren üyelerimizle birlikte çok çalışacağız. Üye kayıtlarımız da hızla devam ediyor. Kongre sürecinde destek veren ve emeği geçen Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
    Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını alarak göreve başlayan iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.
    Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Aktaş, “Hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan, yüreğinde sınırsız sevgi ve sabır taşıyan bazen bize bir anne, bazen de iyi bir eş olan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, mutluluklar dilerim. 
    Kadınların yükseldiği bir dünyada medeniyet ve insanlık da yücelir! Dünya Kadınlar Gününü  kadınların her alanda tam bir eşitlikle var olduğu Türkiye idealini hayata geçirmenin vesilesi olması diliyor, Başta Şehit Annelerimiz ve Eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.