Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Köy Köy Dolaşıyor

CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla ve CHP Havsa ilçe yönetimi, ilçemiz köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi  Köy Köy Dolaşıyor

Sertkan YILMAZ

        Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı köy, köy dolaşarak vatandaşlarla  buluşuyor.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla ve CHP Havsa ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde ilçemiz köylerinden Hasköy, Arpaç, Musulça, Söğütlüdere, Oğulpaşa, Abalar, Azatlı ve Şerbettar'a  ziyaret gerçekleştirdi. 
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Edirne il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla ve CHP Havsa ilçe yönetimi ile birlikte köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada, “Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde ilçemiz köylerinden Hasköy, Arpaç, Musulça, Söğütlüdere, Oğulpaşa, Abalar, Azatlı ve Şerbettar köylerimize yönetimimiz ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik.
    Vatandaşlarımızla sohbet ettik, sıkıntılarını dinledik. Halkımız mutsuz, Çiftçi, işçi, emekli huzursuz, geçim derdinde, yarınlara umutla bakamıyor. Çiftçimizle her fırsatta daha sık bir araya geleceğiz. Köy muhtarımız başta olmak üzere köy halkına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.