Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu, “Sağlık Bakanlığına Göre Sorun Yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu tarafından veri-len”Biyokimya tahlil laboratuarları daha büyük ilçelere ve il merkezlerine taşınan ilçelere ve bu nedenle ortaya çıkan hasta mağduriyetlerine ilişkin 7/22132” sıra sayılı soru önergesine verilen cevap ile ilgili olarak Gaytancıoğlu gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gaytancıoğlu, “Sağlık Bakanlığına Göre Sorun Yok”

Nilay YILMAZ

Bakanlık bu cevapla yaşanacak herhangi bir olumsuzluğun sorumluluğunu almış olduğunu söyleyen CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu olumsuz bir durum olmamasını umduklarını belirtti.   
    Gaytancıoğlu yaptığı yazılı açıklamasında; “Bazı ilçe hastanelerindeki biyokimya tahlil laboratuvarlarının kapatılarak daha büyük ilçelere veya il merkezlerine taşınmasının yarattığı sıkıntıları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sormamızın ardından tara-fıma verilen yazılı cevapta Bakanlık laboratuvar hizmetlerinde herhangi sıkıntı yaşan-madığını savundu.
    Sağlık Bakanlığı hizmet alım yöntemiyle laboratuvar hizmetlerinin aynı gün içerisinde vatandaşlara ulaştırıldığını söylerken acil durumlarda ne yapılacağına dair bir açıklama yapmadı.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.