Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Edirne Pekcanlı ile Yola Devam Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne il Örgütü 37. Olağan Kongresinde yüzü gülen taraf mavi listeyle Fevzi Pekcanlı oldu. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan toplamda 507 delegenin oy kullandığı kongrede Pekcanlı 313 oy ile 3'ncü kez il Başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Edirne Pekcanlı ile Yola  Devam Dedi

Nilay YILMAZ

    09 Şubat 2020 Pazar günü gerçek-leşen Cumhuriyet Halk Partisi Edirne 37'nci il Olağan Kongresi'nde, Serkan Liznak'la yarışan mevcut il Başkanı Fevzi Pekcanlı 507 delegenin 313'ünün oyunu alarak yeniden il başkanlığına seçildi.
    09 Şubat 2020 Pazar günü Margi Otel konferans salonunda düzenlenen kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Edirne Milletvekili Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gür-kan, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Be-can, iYi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir, Demokrat Parti Edirne il Başkanı ibrahim Özyılmaz, DSP Edirne il Başkanlığı üyeleri ve ilçelerden belediye başkanlarıyla partililer katıldı.
    Divan Başkanlığı'nı CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın yaptığı kongrede; oy sayımı sonrası beyaz listeyle Liznak 193 oy alırken mavi listeyle Pekcanlı 313 oy ile 3'üncü kez partilileri tarafından il başkanlığına seçildi. 
    Fevzi Pekcanlı'nın yönetim, disiplin kurulu ve kurultay delegeleri listesi şu şekilde oluştu:
    Yönetim Kurulu: Türker Altıerler, Mu-rat Aran, Oğuz Atasayarlar, Fatma Bayko, Buğra Anıl Çetin, Özge Çınar, Cenk Ergüden, Ahmet Erken, Şenol Geçmiş, Samet Kahraman, Emel Geçginci Kara, Fevziye Kirezci, Murat Milon, Ulaş Özgen, Emin Sarvan, Erdinç Sengör, Zafer Sünter, Rasim Şahin, Bahar Şevik, Korcan Tuna
    Disiplin Kurulu: Recebiye Atik, Cengiz Başyurt, Hüsnü Bulut, Yağmur Ayten Ka-ra, Halim Oduncu, Hakkı Peköz, Mustafa Sarıcan, Mustafa Kemal Şanoğlu, Feridun Tunca
    Kurultay Delegeleri: Fevzi Pekcanlı, Recep Gürkan, Özlem Becan, Burak Güngörmedi, Özkan Günenç, Erol Dübek, Muammer Çetiner, Mehmet Ormankıran.
    CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu Cumhuriyet Halk Partisinin Edirne'deki il ve ilçe kongrelerinin tamam-lanması sonrası gazetemize yaptığı açıklamada,“Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin güçlü bir şekilde işlediği bir partidir. ilçe ve il kongrelerimizde arkadaşlarımız aday oldu ve delegelerimizin oylarıyla bu seçimleri kazanandılar. Kazananlar kadar kaybedenler de CHP'lidir ve bundan sonra tüm güçleriyle partimizi iktidara taşımak için bir bütün olarak çalışacaklardır.
    Edirne'de il ve ilçelerimizde CHP'ye yakışır şekilde kongreler yaptık. Umarım kongrelerimiz her kademesi atamayla belirlenen bazı partilere de demokrasi açısından örnek olmuştur.
    Son olarak il Başkanlığına Sayın Fevzi Pekcanlı'nın yeniden seçilmesiyle Edirne'de kongre sürecimizi tamamladık. Martta Büyük Kurultayımızı yapıp, iktidar yürüyüşümüzü daha güçlü adımlarla sürdürecek ve bir sonraki seçimde iktidar olacağız.     
    Kongrelerde aday olan, seçilen veya bu kongrelerde seçilemeyen arkadaşlarımızın hepsini kutluyorum.”dedi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden kongrenin tamamlanmasının ardından gazetemize yaptığı açıklamada; “CHP'de her zaman demokrasiye yakışır bir şekilde kongrelerimiz yapılıyor.09-02-2020 Pazar günü yapılan CHP Edirne il kongremizde iki adayımız yarıştı ve önceki dönem il Başkanı Fevzi Pekcanlı ve ekibi güven tazeledi. il başkanımızı ve ekibini kutluyor başarılar diliyorum. 
    Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimin kaybedeni yoktur. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde CHP tüm kadrolarıyla Türkiye'yi yönetmeye hazırdır. Bunun bilinciyle partimizi ilk seçimlerde iktidara taşımak için gayret edeceğiz.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.