Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Hüseyn Özden’in mazbatının almasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Yönetimi geçtiğimiz günlerde görev dağılımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa Yönetimi Görev  Dağılımı Yaptı

Sertkan YILMAZ

        Yeni seçilen CHP Havsa ilçe Yöne-timi Hüseyin Özden Başkanlığında görev dağılımını yaptı.
    Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada; “Ülkemizi çağdaş-aydınlık yarınlara ulaştıracak güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için hep birlikte mücadele vereceğiz.
    Ülkemizin kurucu gücü olarak iktidar  yolunda kenetlenmek, Cumhuriyet  Halk Partisi kimliği altında toplumun her kesimini, her düşünceyi senden benden demeden birleştir-mek, başkanlık hayali ile Cumhuriyetle ve Atatürk'le hesabı olanlara dur demek tarihsel sorumluluğumuzdur.
    Demokratik, laik, özgür, sosyal hukuk devletini inşa etmek için, il, ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, belediye baş-kanlarımızla ve milletimizle omuz omuza halkın iktidarını hep birlikte kurmak için mücadele edeceğiz.”dedi.
    ilçe Yönetim Kurulu Görev Dağılım Listesi şu şekildedir; ilçe Başkanı Hüseyin Özden, ilçe Sekreteri ilhan Aldemir, ilçe Saymanı Ercan Kez, ilçe Başkan Yardımcısı Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları Sorumlusu Hülya Değer, ilçe Bilişim Sorumlusu Arif Başyalı, ilçe Eğitim Sorumlusu Nesrin Yavuz, ilçe Başkan Yardımcısı Tarım, Hayvancılık ve Sivil Toplum Kuruluşları Onur Paslı, ilçe Başkan Yardımcısı Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Memduh Doğramacıoğlu, ilçe Başkan Yardımcısı Spordan sorumlu Ceyhun Efe, ilçe Yönetim Kurulu  Üyesi , Esnaf ve Halkla ilişkiler Basri Mercan, ilçe Başkan Yardımcısı idari işler Sorumlusu Ayça Hacısalihoğlu.
    BatıEkspres Gazetesi olarak CHP Havsa ilçe yönetimine görevlerinde başarılar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.