Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Başkanı Uğuz Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Ankara'ya gi-derek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Başkanı Uğuz  Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Nilay YILMAZ

      AK Parti ilçe Başkanı Barış Uğuz 05 Şubat 2020 Çarşamba günü Ankara'ya giderek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı istanbul Milletvekili Erkan Kan-demir ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ı  ziyaret etti.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ziyaretler  ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı istanbul Milletvekili Sayın Erkan Kandemir'i  Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Kendisi ile teşkilatımız hakkında istişarelerde bulunduk. Daha sonra Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal Hanımefendi'yle meclisteki makamında gŠ‘rüştük.Yoğun çalışma temposu içerisinde kıymetli zamanlarını ayırarak göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışmala-rında kolaylıklar diliyorum.”dedi.
    AK Parti ilçe Başkanı Barış Uğuz Ankara ziyareti sonrasında geçmiş dönem  AK Parti ilçe Başkanlarını ziyaret etti.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz gazetemize yaptığı açıklamada; “ AK Parti'de eski diye bir kavram yoktur. Her AK Parti'li son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubur.
    il Başkanımız Sayın Belgin iba Hanımefendi'nin talimatlarıyla Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yolladığı mektupları geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza ulaştırdık. 
    Ziyaretlerimiz kapsamında kurucu ilçe başkanımız Naci Arda'yı, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız Adnan Aladağ, Ferudun Can'ı ve geçmiş dönem ilçe başkanı ilçemiz  Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı ziyaret e-derek mektuplarını teslim ettik. ilçe teşkilatlarının kurulmasında büyük emek veren ve bu zamana kadar büyük bir özveriyle çalışan önceki dönem ilçe başkanlarımıza ve görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Cumhurbaşkanımızla birlikte uzun ve millete hizmet aşkıyla çıktığı-mız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.