Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ Emektar Su Depomuzu Emekliye Ayırdık”

Uzun yıllardır ilçemizin su ihtiyacını karşılayan su deposu 03 Şubat 2020 Pazartesi günü itibari ile yapılan yeni sistemle emekliye ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“ Emektar Su Depomuzu Emekliye  Ayırdık”

Nilay YILMAZ  

     Yaklaşık 60 yıldır ilçemize hizmet eden su deposu yapılan yeni sistemle emekliye ayrıldı.
    Uzun yıllardır ilçemiz su şebekesini destekleyen ilçe su deposunun yerine mekanik su dağıtım sisteminin kurulmasıyla su deposunun faaliyeti sonlandırıldı.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “1960 yıllından bugüne yaklaşık 60 yıldır ilçemize hizmet eden ve doğal su basıncı sağlayan su depomuzun yerine yeni nesil motorlara sahip mekanik su dağıtım sistemimizi kurduk.
    Eski su depomuz artık işlevini yitirmişti. 3 Şubat 2020 Pazartesi sabahı yeni motorlarımızın ve sistemimizin montajını yaptık ve motorlarımızın ikisini de çalıştırıp devreye soktuk. Emektar su depomuzu emekliye ayırdık. 
    Artık yeni sistemimizden su tüm ilçemize  03 Şubat 2020 Pazartesi gece yarısı itibari ile suyu açık havada bulunan depoya çıkarmadan daha hijyenik ve temiz olarak ilçemize vermeye başladık. 
    Gerek su depomuzdaki gerekse su şebekemizdeki hizmetlerinden dolayı tüm belediye başkanlarımıza ilçemiz adına teşekkür ediyorum.inşallah bundan sonra hayırlısı ile yeni şebekemizi kullanacağız.Su deposu derdimiz artık sona erdi. 
    Önümüzdeki günlerde yatırımlarımıza devam edip, şebekeye otomatik klorlama sistemini de entegre edeceğiz. Suyumuzu çok daha sağlıklı ve ölçülü bir klorlama düzeyine sahip olacak. 
    Böylelikle elle göz kararı klorlamayı da sonlandıracağız. ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.