Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

ilçemiz Belediyesi daha iyi ve kaliteli, hizmet anlayışı çerçevesin-de araç filosunu genişletiyor. 03 Şubat 2020 Pazartesi günü (dün) ilçemiz Belediyesi araç filosuna bir yenisi eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesi Araç Filosunu  Genişletiyor

Nilay YILMAZ

        ilçemiz Belediyesi ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına araç filosuna bir yenisini ekledi.
    Beko - Loder marka 2020 model Kazıcı-Yükleyici iş makinesi 03 Şubat 2020 Pazartesi günü (dün) ilçemiz belediyesi araç parkına katıldı.
    Araç parkına kazandırılan yeni kazıcı-yükleyici iş makinesi için 03 Şubat 2020 Pazartesi günü (dün) belediye önünde kurban kesildi.
    Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “ Belediyemiz araç filomuza bugün bir yeni araç daha eklemiş bulunuyoruz.
    Fen işleri çalışmalarında gerçek anlamda elimiz kolumuz olan belediyemizin en önemli iş makinelerinden  Beko - Loder (Kazıcı-Yükleyici) iş makinelerimize 2020 model  aracımızı teslim aldık. Bu aracımız ile birlikte kazıcı- yükleyici araç sayımızı 3 çıkardık. Bu dönem yoğun olarak sahada yapacağımız çalışmalarda  belediyemiz araç filosu çok daha güçlü,etkili ve verimli bir hale geldi. 
    Vatandaşlarımıza daha hızlı ve iyi hizmet vermek amacıyla araç filomuzu güçlendiriyoruz ve güçlendirmeyede devam edeceğiz. iyi günlerde, kazasız belasız ilçemize hizmet  etmesi nasip olsun. Havsamıza hayırlı olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.