Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa ilçe Başkanı Özden Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Kongresinde, ilçe Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Özden mazbatasını 27 Ocak 2020 Pazartesi günü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2020 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2020 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa ilçe Başkanı Özden Mazbatasını Aldı

Nilay YILMAZ

    CHP tarafından gerçekleştirilen kongrede ilçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Özden, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.
    18 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilen ilçe kongresinde 70 oy alarak CHP Havsa ilçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Özden mazbatasını alarak görevine başladı.
    Mazbatasını aldıktan ve devir teslimden sonra gazetemize açıklama yapan Özden, “18 Ocak 2020 Cumartesi günü demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz ilçe Başkanlığı seçiminde üyelerimizin ve delegelerimizin büyük bir desteğiyle ilçe başkanlığını kazandık, Üstümüzdeki büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde, partimizin politikalarını ve çözüm önerilerini halkımızla paylaşarak, Hak, hukuk,Adalet ve demokrasi yolunda Cumhuriyet ve Atatürk değerlerinden Ödün vermeden Mücadele edeceğiz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım hiçbir kişisel çıkar ve menfaat gütmeksizin, halkımızın huzuru refahı için, hizmeti bir görev bilerek çalışacağız. Sevgili hemşerilerim, değerlerimize sahip çıkarak, aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Barış ve huzur dolu günler dilerim.”dedi.
    Özden, yeni yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde toplayarak görev bölümü yapacağını kaydetti.
    BatıEkspres Gazetesi olarak CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden’e görevinde başarılar dileriz. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.