Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan'ın ilçe ile ilgili Temasları Devam Ediyor

15 Ocak 2020 Çarşamba günü Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlediği “Akıllı Şehirler ve Belediyeler” toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaret yapmak için Ankara'ya giden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan geçtiğimiz hafta da istanbul'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2020 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan'ın ilçe ile ilgili Temasları Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    15 Ocak 2020 Çarşamba günü Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği “Akıllı Şehirler ve Belediyeler” toplantısına katılan Balkan sonrasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında “Kardeş Belediyeler istişare Toplantısı”na katıldı.
    Toplantılar için Ankara'ya giden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan sonrasında birçok ziyaret gerçekleştirdi.
    Balkan ilk ziyaretini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptı. Burada önce Milli Emlak Genel Müdürü  Tufan Büyüküstün ile görüştü ardından Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i ziyaret etti. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretleri kapsamında EPDK Doğalgaz Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir'i ziyaret ederek, ilçemizde devam eden doğalgaz yatırımlarını, çalışmalarda yaşanan problemleri aktararak ve çözümü için görüşlerini belirtti.
    Başkan Balkan daha sonra iller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir'i ziyaret ederek, ilçeye gerçekleştirmeyi planladığı projeler ile ilgili olarak gerekli finans kaynaklarını görüştü. 
    Ankara'ya giden Başkan Balkan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ı mecliste de ziyaret ederek kendisine Havsa Kadın Kooperatifi'mizin ürünlerinden hediye etti.
    Ziyaretleri sonrasında gazetemize açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Amacımız ilçemizi her anlamda çağın gereklerine uygun, zamana hızlı ayak uydurabilen, değişimi yakalayan ve döneminin hizmetlerini hemşerimize en hızlı şekilde sunabilen bir Belediye olabilmek. ilçemizde gerek devam eden gerekse başlaması planlanan projeler ile ilgili olarak ziyaretlerde bulunduk. Talep ve projelerimizin takibini yaptık.”dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Ankara ziyaretinin ardından 24 Ocak 2020 Cuma günü istanbul'a giderek Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bayrampaşa Belediyesi ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa Belediye Başkanı ismail Arslan ve Yenimuhacır Belediye Başkanı Mustafa Türker ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'yı makamında ziyaret ettiler.
    Ziyaret ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Birçok hemşerimizin yaşadığı Gaziosmanpaşa ilçemiz ile kardeş belediye olma hususunda gerekli adımları atarak ilçelerimizin geliştirilmesi amacıyla ekonomik kalkınma, trafik/ulaşım, turizm, sosyal hizmetler alanında belediyelerin ortaklık içinde geliştirebileceğimiz hizmetleri görüştük.
    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Fazlı Korkut'a bize ve ilçemize gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür eder, her iki ilçemize de hayırlı olmasını dilerim.”dedi.
    Gazi Osmanpaşa ziyareti ardından ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa Belediye Başkanı ismail Arslan ve Yenimuhacır Belediye Başkanı Mustafa Türker Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'ı makamında ziyaret ettiler.
    Başkan Balkan ziyaret ile ilgili olarak, “Başkanımıza Kadın Kooperatifimiz'in çalışmalarından bahsederek ürünlerini hediye ettik. Kooperatifimiz'in ürünlerini çok beğenerek, Kooperatifimiz'i Bayrampaşa'daki etkinliklerde de görmekten memnun olacaklarını dile getirdi. Başkanımız da bizlere yeni seçilmemiz nedeni ile anı plaketi hediye etti.
    Bayrampaşa'da ciddi oranda hemşerimizin ikametinden dolayı ilçemizi ve hemşerilerimizi de yakından tanıyan Başkanımız ile ilçemizi ve çalışmalarımızı konuştuk. Önümüzdeki dönemde, çalışmalarımızda da desteğini yakından göreceğimizi tahmin ettiğim Başkanımız'dan bize ve ilçemize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.”dedi.
    istanbul ziyaretinin son olarak Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak'ı ziyaret eden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretlerini tamamladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.