Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pekcanlı’dan CHP Havsa ilçe Başkanı Özden’e Ziyaret

18 Ocak 2020 Cumartesi günü yapılan kongrede CHP Havsa ilçe Başkanı seçilen Hüseyin Özden'e hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2020 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Pekcanlı’dan CHP Havsa ilçe Başkanı Özden’e Ziyaret

Nilay YILMAZ

    CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden'i geçtiğimiz Cuma günü ziyaret etti.
    18 Ocak 2020 Cumartesi günü yapılan kongreye de katılım sağlayan CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı'ya teşekkür etti.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, “Partililerimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Bizim ortak paydamız Cumhuriyet Halk Partisi ve Havsa'dır. ilçe başkanlığımızla birlikte ilçemizin gelişmesi ve refahı için çalışacağız.”dedi.
    “24 Ocak 1993'te uğradığı suikastta hayatını kaybeden Uğur Mumcu'nun. aramızdan ayrılışının 27. yıldönümünde, onu derin bir özlem ve saygıyla anıyoruz” diyen CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden yaptığı açıklamada; “Araştırmacı gazeteciliğin duayen isimlerinden Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te arabasına yerleştirilen bombayla düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybettiğinde 51 yaşındaydı. Ölümünün ardından 27 yıl geçmiş olmasına rağmen ülkemizin her yerinde anılıyor.
    Türkiye'nin uygar milletler arasında saygın bir yere ulaşması için çaba sarfeden ,laik, demokratik ve çağdaş hukuk devleti olması için çalışan, din ve vicdan özgürlüğünü savunan, ifade özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılması için mücadele eden, Uğur Mumcu'yu aramızdan ayrılmasının 27. yıldönümünde derin bir özlem ve saygıyla anıyoruz.
    Siyaset ve devlet adamı ismail Cem ve katledilen Emniyet Müdürü Gaffar Okan’ı rahmetle anıyoruz.
    Ayrıca 24 Ocak 2020 Cuma akşamı  Elazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 
    Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.