Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş, “Elazığ ve Malatya’nın Yanındayız”

iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, 24 Ocak 2020 Cuma akşamı Elazığ ve çevre illerde meydana gelen depremin ardından gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2020 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Aktaş, “Elazığ ve Malatya’nın Yanındayız”

Sertkan YILMAZ

    Başkan Aktaş, Elazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “24 Ocak 2020 Cuma günü merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan, özellikle Malatya ve civar illerde de hissedilen 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Elazığ ve Malatya'nın yanındayız. Ayrıca deprem esnasında iyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Uğur Dündar’ın canlı yayında konuğuydu. Olayı duyar duymaz şimdi siyaset zamanı değil dua etme zamanı diyerek canlı yayın programını sonlandırmıştır. 
    Bütün il Teşkilatlarına talimat vererek depremde mağdur olan vatandaşlarımıza kış şartlarına uygun olarak gerekli yardımın toplanması için talimat verdi. Bu doğrultuda bütün ilçe teşkilatlarımızdan toplanan yardım malzemeleri Edirne iyi Parti il Başkanlığı'na iletilmiştir. Toplanan yardımlar kamyon aracılığıyla 27 Ocak 2020 Pazartesi günü (dün) ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmek üzere yola çıktı. Duyarlılığı ve hassasiyeti için tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunarım.
    Deprem yaralarını hep birlikte saracağız. Gün birlik olma zamanı. Rabbim tekrarını göstermesin. Aynı acıları yaşatmasın.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.