Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Özden CHP Havsa ilçe Başkanlığına Aday

Hüseyin Özden, CHP ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hüseyin Özden CHP Havsa ilçe Başkanlığına Aday

Nilay YILMAZ

    Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe başkanı Hüseyin Özden,CHP ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez, ilçe Sekreteri ilhan Aldemir, ilçe Başkan Yardımcısı Ceyhun Efe ve Sabahattin Yıldırım önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe başkanı Hüseyin Özden'i adaylığı ile ilgili olarak gazetemize yaptığı ziyaretinde yalnız bırakmadılar.
    Özden gazetemize yaptığı açıklamada; "Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin olduğu, özgürlüklere değer veren ülkemizin en ulu çınarıdır.ilçemizde de partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içinde üyelerimizin delegelerimizin ve halkımızın desteği ile ekibimizle birlikte bu onurlu ve şerefli göreve talibiz.
    Geçen dönemde olduğu gibi parti içi demokrasiyi yaşatarak seçimlerde tüm or-ganların üye bazında ön seçim yaparak belirlenmesini sağlayacağız.
    CHP Havsa ilçe başkanlığı makamı her zaman, her yerde ve her konuda sözünü söyleyen, halkımızın hakkını, hukukunu koruyan, savunan, kişisel çıkar ve menfaat peşinde olmayan kişilerin temsil edeceği bir makamdır. 
    Partimizi birlikte yönetmek için Cumhuriyet Halk Partisinin en onurlu görevlerinden biri olan CHP Havsa ilçe başkanlığına adayım. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak bana verilen her görevi yerine getirmek için elimden gelen gayreti gösterip yılmadan, küsmeden partimin başarısı için çalıştım bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim.
    18 Ocak 2020 Cumartesi günü Saat:11.00-16.00 saatleri arasında Havsa Esnaf Odası Toplantı Salonu'nda yapılacak olan Olağan Kongremize ilçemizde demokrasi şölenini yaşatmak adına tüm üye, delege ve partililerimizi davet ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.