Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ilçemizi Ziyaret Etti

AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, 03 Ocak 2020 Cuma günü AK Parti Havsa ilçe teşkilatını ve ilçemiz Belediyesi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.
    7. Olağan Kongre süreci öncesi tüm ilçeleri gezen iba ziyaretleri kapsamında 03 Ocak 2020 Cuma günü ilçemizi ziyaret etti.
    ilçemize yaptığı ziyaretleri sırasında Belgin iba'ya, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Bugün Edirne Milletvekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal, Havsa Belediye Başkanımız Sayın Av. Aydın Balkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Havsa ilçe Teşkilatımızı ziyaret ettik.
    Havsa ilçe Başkanımız Sayın Barış Uğuz'dan çalışmaları hakkında bilgi alıp değerlendirme bulunduk. Bizlerden destek istediğiniz her konuda sizlerin yanındayız. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
    AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal,AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve AK Parti Edirne il yönetimi daha sonra ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ederek ilçemiz hakkında değerlendirmelerde bulundular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.