Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Şiddetli Rüzgar Etkili Oluyor

Meterolojini fırtına için uyarı verdiği bölgemizde 05 Ocak 2020 Pazar gecesinden itibaren şiddetini artıran rüzgar yaşamı olumsuz etkiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Şiddetli Rüzgar Etkili Oluyor

Sertkan YILMAZ

    ilçemizi esir alan soğuk havaya 05 Ocak 2020 Pazar gece saatlerinden itibaren fırtınada eşlik etti. işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, öğrenciler şiddetli rüzgar nedeniyle yürümekte zorlandı. Araçlar trafikte rüzgarın da etkisi ile zor anlar yaşadılar.
    Edirne Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, saatteki hızı 40 kilometreyi bulan rüzgarın yarın sabah saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, “Pazar günü ilçemizde başlayan yağışların 07 Ocak 2020 Salı günü (bugün) bölge genelinde etkili olacağı yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı bekleniyor. 07 Ocak 2020 Salı günü beklenen yağışların, bölgemizde kuvvetli olacağı, bölgemizde Kuzeydoğu yönünden (poyraz) şiddetli ve yer yer tam fırtına şeklinde esmesi beklendiği bildirilmiştir. Ulaşımda aksamalar ani sel, su baskınları, çatı uçmasi, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı siz değerli vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz. Sayın halkımıza duyurulur.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.