Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğalgaz’la ilk Kahveler içildi

ilçemiz uzun zamandır gündeminde olan doğalgaza kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Doğalgaz’la ilk Kahveler içildi

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Yeni Mahalle'de doğalgaz hattının döşeme çalışmalarının tamamlanması ile abonelik işlemlerini yaptıran mahalle sakinleri evlerinde doğalgaz kullanmaya başladılar. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan geçtiğimiz günlerde GAZDAŞ aboneliğini yaptıran ve kullanıma başlayan Yeni Mahalle sakinlerinden Cemil Güden ve ailesini ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamasında; “Bugün kahvemiz ayrı bir lezzetli. Zira GAZDAŞ aboneliğini yaptıran ve evde ilk kullanıma başlayan değerli hemşerimiz Cemil Guden'in ikramı doğalgazımızı ilk kez kullandığımız ocağımızdan geliyor.
    Geçtiğimiz yıl doğalgazın sözünü ilçemize veren Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza, Vekilimiz Sn Fatma Aksal'a ve Gazdaş yetkililerine ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
    Önümüzdeki yıl diğer mahallelerimizde de doğalgaz çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Allah hayırlısı ile tamamlayıp kullanmayı nasip etsin. Tüm hemşerilerimize ve ilçemize tekrar hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.