Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımız Türkiye Kooperatifler Fuarına Hazırlanıyor

Üretici kadınlarımız kurdukları S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi ile, Ticaret Bakanlığı'nın Ankara'da düzenleyeceği Türkiye Kooperatifler Fuarı'na çıkartma yaparak ilçemizi tanıtmaya hazırlanıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımız Türkiye Kooperatifler Fuarına Hazırlanıyor

Aynil iPEK GÜLER

    Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı "Küresel Ekonomiye Kooperatif Etkisi" teması ve "Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme" sloganı ile 5-8 Aralık 2019 tarihlerinde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde ziyaretçilerle buluşacak.
    Katılımın oldukça yüksek olacağı Fuar'da ilçemiz üretici kadınları da kurdukları SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi ile katılarak burada ürünlerini ve kendilerini ve ilçemizi tanıtacaklar. 
    SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer gazetemize yaptığı açıklamada; “Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı'na katılacağız.5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında ürünlerimizi ve ilçemizi fuarda tanıtma imkanı bulacağız. Bu bizim için oldukça önemli.Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi olarak katılacağımız ilk fuar. inşallah fuarda ürünlerimizi tanıtarak satışlarımızı artıracağız ve ürünlerimizi market raflarına taşıma fırsatı bulacağız.Çıktığımız bu yolda bize inanan ve destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.