Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasköy’ün Düşman işgalinden Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

ilçemiz köylerinden Hasköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümü 23 Kasım 2019 Cumartesi günü törenlerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hasköy’ün Düşman işgalinden Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Sertkan YILMAZ

    Hasköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümü kutlama törenleri 23 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da başladı.
    Törene ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Süloğlu Garnizon Komutanı Albay Aytuğ Yörüyüş, ilçemiz Jandarma Komutanı Ömer Çıngı, ilçemiz Emniyet Müdürü Fatih Nazif Özbay, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne iyi Parti Milletvekili TBMM Grup Başkanı Orhan Çakırlar, Edirne il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, il Genel Meclis Üyeleri, Hasköy Muhtarı Cihan Akkaya, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlar ve öğrencilerin  katılımları vardı.
    Hasköy Muhtarı Cihan Akkaya günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Komutanım, Sayın ilçe Emniyet Müdürüm, Sayın Kurum Müdürlerim, Değerli Muhtar Arkadaşlarım, Değerli Öğretmenlerim, Çok Kıymetli Misafirler, Saygıdeğer Hasköy Halkı, Sevgili Öğrenciler;
    Şahsım ve Hasköy Halkı adına hepinize hoş geldiniz diyorum.
    Bugün burada Hasköy'ümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünü kutlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Köyümüz 2 yıl süre ile işgal altında kalmıştır. Allah bir daha bize o günleri yaşatmasın. Bu anlamlı günde sözlerime başlarken öncelikle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, kahraman gazilerimize hürmet ve şükranlarımı sunuyorum. 
    Her yıl Kurtuluş Bayramımızın, kutlanmasında büyük emek sarf eden sevgili genç nesile ve değerli köy halkına teşekkür eder geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü şimdiden en içten dileklerimle kutlarım. Daha nice Kurtuluş Bayramlarını hep birlikte, omuz omuza, kardeşçe kutlamak dileğiyle… Kurtuluş Bayramınız Kutlu Olsun.”dedi.
    Halk Oyunları ekiplerinin folklor gösterisi ile devam eden program Hasköy Avcılar Kulübü'nün geçişi ve ikram ile Hasköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümü kutlama törenleri  sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.