Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Suyu Tahliye Hattı Çalışmaları Sona Erdi

ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi güzergahında yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yağmur Suyu Tahliye Hattı Çalışmaları Sona Erdi

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce ilçemiz  Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi güzergahında  geçtiğimiz Pazartesi günü başlanan yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları 21 Kasım 2019 Perşembe günü (dün) sona erdi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Her yağan yağmurda  adeta havuza dönen ve vatandaşlarımıza sıkıntı yaratan ilçemiz  Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi güzergahında yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarımız ekiplerimizce tamamlandı.
    Cumhuriyet Mahallemizde Taşıyıcılar Sitesinin karşısında BiM ve A 101'in önünde  geçtiğimiz Pazartesi günü başladığımız  yağmur suyu tahliye hattı çalış-mamız  elektrik ve telefon kablolarının yoğunluğu nedeni ile planladığımızdan ağır ilerledi.Ancak 21 Kasım 2019 Perşembe günü itibari ile çalışmalarımızı bitirdik. Vatandaşlarımıza anlayışları için teşekkür ederiz.
    Bundan sonra hava şartlarının elverdiği ölçüde ilçemizde alt yapı, yol,peyzaj ve kaldırımlar ile ilgili olan çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.