Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde 700 Fidan Toprakla Buluştu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11.11.2019 tarihinde saat 11.11'de tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleştirilen ve bir rekor olan 11 milyon fidanın toprakla buluşması etkinliği ilçemizde de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde 700 Fidan Toprakla Buluştu

Nilay YILMAZ

    Daha yeşil bir Türkiye için, Geleceğe nefes olabilmek için "11 Milyon Ağaç Bugün Fidan, Yarın Nefes" etkinliği kapsamında Havsa Meslek Yüksek Okulu'nun yanındaki araziye 700 fidanın dikimiyle gerçekleştirildi
    ilçemizde düzenlenen etkinliğe, ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçemiz Jandarma Komutanı Ömer Çıngı, ilçemiz Emniyet Müdürü Fatih Nazif Özbay, T.Ü Havsa Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ayhan Aytaç, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Belediye ve il Genel Meclisi Üyeleri, muhtarlar, Okullardan Öğretmen, Öğrenciler ve vatandaşların katılımları ile gerçekleştirildi. 
    "11 Milyon Ağaç Bugün Fidan, Yarın Nefes" etkinliği kapsamında  11 Kasım Pazartesi günü (dün) saat 11.11'de Havsa Meslek Yüksekokulu yanındaki araziye 700 fidan dikildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.