Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemi’ye Maske Takarak Farkındalık Oluşturdular

2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Havsa Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencileri,Öğretmenleri, ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ilçemiz Belediyesini ziyaret ederek ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Lösemi’ye Maske Takarak Farkındalık Oluşturdular

Sertkan YILMAZ

    Havsa Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencileri, Öğretmenleri, ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Meclis Üyeleri lösemi hastalığına dikkat çekmek için maske taktı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla belediyemize gelen öğrencilerle birlikte maske takıp farkındalık oluşturduklarını söyledi. 
    Balkan, "Lösemi bulaşıcı değil ve tedavi edilebilir. Lösemili çocuklar insanlardan ve havadan mikrop kapmamak için maske takarlar. Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bizlerde maske takarak destek olduk. Bu hastalıkla mücadele eden küçük yüreklere acil şifalar diliyoruz. Unutmayın, lösemili çocuklar etraflarındaki insanlardan, havadan mikrop almamak ve korunmak için maske takarlar. Lösemi bulaşıcı bir hastalık değildir!”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.