Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle Spor Kulübü’nden Mehmetçiğe Selam

ilçemizin tek temsilcisi Yenimahalle Spor Kulübü ligin ilk maçı için Süloğlu'ya hareketinden önce, futbolcular, teknik ve idari ekip ile birlikte ilçemiz kabristanındaki şehitlerimizi geçtiğimiz Pazar günü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yenimahalle Spor Kulübü’nden Mehmetçiğe Selam

Sertkan YILMAZ

     Yeşil beyazlı kulüp bu topraklar için canını vermiş tüm güvenlik mensubu şehitlerimizin manevi huzurunda sınır ötesi operasyonlara katılan kahraman Mehmetçiğimize selam durdular ve dua ettiler.
Yenimahalle Spor: 2 - Süloğlu Spor: 1
    Yenimahalle Spor Kulübü ilçemiz iş insanı Deveci Pansiyon işletmecisi Hakan Deveci tarafından organize edilen kahvaltıya konuk oldular.  Ardından Süloğlu Spor Kulübü deplasmanı'na yola çıkan Yenimahalle Spor Kulübü 2-1'lik galibiyet ile ilçemize döndü. ilçemiz Yenimahalle Spor Kulübü'nün ilk golü penaltıdan James Chidumaga’dan, ikinci golü ise James Chidumaga’nın pası ile Arif Başyalı'dan geldi.
    Gazetemize yazılı açıklamada bulunan ilçemiz Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Mesut Öztürk , “Kahvaltı daveti düzenleyen Hakan Deveci'ye Yenimahalle Spor Kulübü adına teşekkür ederim, ve ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin Büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 81. Yıldönümünde O'nu bir kez daha Özlemle, Saygıyla, Sevgiyle ve Rahmetle anıyoruz.
    Bu anlamlı günde Saat. 14.00'da ilçemiz Stadı'nda Köprüce Spor Kulübüyle yapılacak müsabakaya tüm halkımız davetlidir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.