Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımızın Hayalleri Gerçek Oldu

ilçemizde faaliyet gösteren tek kadın kooperatifi S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi'nin açılışı 08 Kasım 2019 Cuma günü (bugün) Saat:12.00'da gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımızın Hayalleri Gerçek Oldu

Aynil iPEK GÜLER

    Bir kooperatif çatısı altında güçlerini birleştiren kadınların kurduğu kooperatif tö-renle hizmete girecek. Girişimci kadınlar kurdukları işletmede organik sebze ve meyvelerden ürettikleri ürünleri satacak. 
    SS Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer yaptığı açıklamada; “Amacımız ilçemizdeki üretken kadınları ekonomiye dahil etmekti. Onun için bir çatı altında toplanmaya karar verdik. 
    Önce hayal kurduk şimdide hayallerimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.Bu sebeple ilçemizde faaliyet gösteren tek kadın kooperatifi S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifini kurduk. Oluşumumuza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor 08 Kasım 2019 Cuma günü (bugün)  Saat: 12.00'da Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi No:168 adresi'ndeki kooperatifimizin açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.