Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımızın Ürünleri Edirne Cumartesi Pazarında

Üretici kadınlarımız Edirne Ticaret il Müdürü Mahmut Altun ve kooperatif hizmetlerini yürüten Gülseçil Gürcenan ve Zerrin Cuğ'un desteği ile ürünlerini Edirne Cumartesi Pazarı'nda satışa sunmaya başladılar.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımızın Ürünleri Edirne Cumartesi Pazarında

Aynil iPEK GÜLER

     Edirne Ticaret il Müdürü Mahmut Altun ve kooperatif hizmetlerini yürüten Gülseçil Gürcenan ve Zerrin Cuğ geçtiğimiz günlerde S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifini ziyaret ettiler.
    Kadınlarımızın yeni üretim yerlerini gezen ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Edirne Ticaret il Müdürü Mahmut Altun kadınlarımızın ürünlerini tüketici ile buluşturabilmeleri için 02 Kasım 2019 Cumartesi günü Edirne Cumartesi Pazarı'nda  stant açmaları için destek oldu.
    Edirne Ticaret il Müdürü Mahmut Altun gazetemize yaptığı açıklamada; “1163 Sayılı Kooperatif kanununa göre kuruluş ve denetimi Ticaret Bakanlığına bağlı olan kooperatifler ile ilgilenip kooperatiflerimizin talepleri doğrultusunda eğitimler veriyoruz ve kendilerine talepleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bugün burada kuruluşuna 2019 yılı eylül ayı başında izin verdiğimiz S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifinin ürünlerini tüketici ile buluşmasının sevincini yaşıyoruz. Havsa Belediyesi tarafından kendilerine verilen binada birtakım tadilatlar gerçekleştirdiler. Kooperatif ortakları çok gayretli ve azimliler.  Sayın Valimiz Ekrem Canalp ve eşi hanımefendi Dr. Ayten Canalp'in maddi ve manevi destekleri sonucunda çok kısa bir süre içerisinde kooperatif ortakları tarafından üretilen ürünler bugün cumartesi pazarında gördüğünüz gibi satışa sunuldu. Bugün bu pazarda yaptıkları satıştan ve aldıkları siparişlerden çok memnunlar. Satışa sundukları çeşitleri çoğaltacaklarını umuyoruz. Bizler bu örneklerin çoğalması için çaba harcıyoruz. Amacımız farklı yeteneklere sahip kadınlarımızı kooperatif çatısı altında bir araya getirerek güç birliği içerisinde üretime dahil etmek ve evlerinin bütçesine katkıda bulunmalarını sağlamak. in-şallah bunu başaracağız. Cumartesi pazarındaki yeri kooperatifimize tahsis eden Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır'a da teşekkür ediyorum.”dedi.
    SS Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer yaptığı açıklamada; “Önce ilçemizde stant açarak başladık. Şimdi ise kooperatif çatısı altında ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanarak çıktığımız bu yolda bugün geldiğimiz nokta bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor.Kendi yerimizde ürettiğimiz ürünlerimizi Edirne Cumartesi Pazarına getirerek satışa sunduk.Bugün burada olmamıza imkan sağlayan Sayın Valimiz Ekrem Canalp ve eşi hanımefendi Dr. Ayten Canalp'e, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a, Edirne Ticaret il Müdürü Mahmut Altun ve kooperatif hizmetlerini yürüten Gülseçil Gürcenan ve Zerrin Cuğ'a, Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır'a ve oluşumumuza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.