Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nden Üretici Kadınlarımıza Destek

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Alattin Karlatlı geçtiğimiz Pazartesi günü (dün) ilçemizde faaliyet gösteren tek kadın kooperatifi S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi'ni ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nden Üretici Kadınlarımıza Destek

Nilay YILMAZ

     Havsa  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Alattin Karlatlı  S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer'den yaptıkları ürünler  hakkında bilgi aldılar.
    Havsa  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas ziyarette yaptığı konuşmasında; “ilçemizde ilk defa kadınlarımız böyle bir oluşum içersinde ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.
    Başarılarınızın artarak devam edeceğinden eminim. ihtiyaç duyduğunuz her noktada sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.”dedi.
    S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer, “Öncelikle bizleri ziyaret etmenizden ve ihtiyacımız olan önemli gereçlerimizden birini bize temin etmenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz işimizi severek yapıyoruz. Bugün geldiğimiz bu nokta ile gurur duyuyoruz. Amacımız daha da güzel işler yapmak. Desteğiniz ve ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyoruz. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.