Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yıldönümü törenlerle kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Nilay YILMAZ

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından bu yana resmi olarak kutlanan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yüce Türk Milletine armağanı olan Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yıldönümü 29 Ekim 2019 Salı günü ilçemizde törenlerle kutlanacak.
    28 Ekim 2019 Pazartesi günü Kutlama Programı çerçevesinde saat 13:00'da Kaymakamlık Makamı, ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu.
    Törene, ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçemiz Jandarma Komutanı Ömer Çıngı, ilçemiz Emniyet Müdürü Fatih Nazif Özbay, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Belediye ve il Genel Meclisi Üyeleri,ve öğrencilerin katılımı vardı.
    29 Ekim 2019 Salı günü Saat 9.30'da ilçe Kaymakamımız Neslihan Kısa tebrikleri kabul edecektir. Tüm okullar saat 09.45'te tören alanında yerlerini alacaklardır. Tören saat 10.00'da başlayacaktır. 
    Saygı Duruşu müteakibinde istiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekilecektir. Ardından protokol tarafından öğrenciler ve halkımızın bayramı kutlanacaktır.
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacaktır. 
    Melahat Kilimci Ortaokulu'ndan ve Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden birer öğrencinin şiir okumasının ardından Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri yapacaktır. 
    Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmaları ile sportif turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapılacaktır.
    ilçemizde 29 Ekim kutlamaları programı, Bando Takımı eşliğinde tüm okulların tören geçişiyle sona erecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.