Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Doğalgaza Kavuşuyor

ilçemizin uzun zamandır hayalini süsleyen ve gündeminde olan doğalgaz çalışmaları Yenimahalle'de başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Doğalgaza Kavuşuyor

Nilay YILMAZ

    Uzun uğraşlar sonucunda doğalgazla buluşacak ilçemizde doğalgaz hattı ile ilgili keşif çalışmalarının tamamlanmasının ardından hat döşeme çalışmaları başladı.
    24 Ekim 2019 Perşembe günü başlanan ve 15 Kasım 2019 Cuma günü bitirilmesi planlanan doğalgaz altyapı çalışmalarının start aldığı yer olan Yenimahalle'de çalışmalara başlayan Sönmez inşaat ve Enerji Piyasası Denetleme Kuruluna (EPDK) bağlı bağımsız kontrol firması yetkilileri, belediyemiz fen işleri denetiminde ve koordinasyonunda olan çalışmalar hakkında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a bilgi verdi. 
    Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Balkan “ Bugün Hükümetimiz'in programı ve desteği ile söz verdiğimiz gibi ilçemiz Yeni Mahalle'de doğalgaz hattımızın döşeme çalışmalarına Bismillah diyerek başladık. Sizlere vermiş olduğum sözleri bir bir yerine getirmenin bugün bir kez daha gururunu yaşıyorum. ilk olarak proje kapsamında Yeni Mahalle'de döşenecek olan hat, önümüzdeki yıl diğer mahallelerimizde de devam edecektir. Allah hayırlısı ile tamamlayıp kullanmayı nasip etsin.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.