Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP ilçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28 Ekim 2019 Pazartesi günü (dün) Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP ilçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

Aynil iPEK GÜLER

    Törene, CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez, CHP Havsa il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla, CHP yönetim kurulu ve partililer katıldı.  Ata'nın huzuruna gelen Cumhuriyet Halk Parti'liler, saygı duruşuna müteakip istiklal Marşı'mızın okunmasının ardından, Atatürk Anıtı'na çelenk koydular. 
    CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “ Değerli Cumhuriyet Halk Partililer
Cumhuriyetmizin 96. yılına kavuşmanın sonsuz mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz.
    Sevgili Cumhuriyetimizin 100 yaşına doğru adım adım ilerlerken her geçen yıl daha fazla gururlanıyor, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün değerini daha fazla anlıyoruz.
    Yaşadığımız coğrafya, vatan ve Cumhuriyetimizin ne kadar önemli olduğunu bize hergün hatırlatıyor. Savaşlar, bombalar, mülteciler, hayatta kalmak için bir bota binip kaçmaya çalışırken kıyılara vuran cansız bebekler. Büyük acılar içerisindeki komşularımızın durumuna düşmemek için, güçlü, modern ve çağdaş Cumhuriyetimizi korumak ve güçlendirmek için elimizden geleni yapmalıyız.
    Birlik ve beraberlikle Atatürk'ün bizlere armağan ettiği ve 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi korumak ve yükseltmek en büyük görevimizdir.
    Bu duygu ve düşünceler içerisinde Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Teşekkür ederim.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.