Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa Spor ilçemiz için Sadece Bir Futbol Takımı Değildir”

Lig maçlarının başlamasına sayılı günler kala ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan liglerde ilçemizi temsil edecek spor kulüplerine başarılar dilerken Havsa Birlik Sporun Ligden çekilmesiyle ilgili olarak da “Havsa Spor ilçemiz için sadece bir futbol takımı değildir. Kulüp yöneticilerinin takımın ligden çekme kararı almadan önce belediye olarak bizimle, eski yöneticiler, futbolcular, esnaf ve tüm kesimlerin görüşü alınarak karara varılmalıydı diye düşünüyorum.”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa Spor ilçemiz için Sadece Bir Futbol Takımı Değildir”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Havsa Birlik Sporun ligden çekilmesinden dolayı çok üzgünüm. Malesef yönetimdeki arkadaşlarımızın acele ve bir anlık hata ile bu kararı verdiklerini düşünüyorum.Duyduğum kadarı ile maddi olanaksızlıkları fazla gözlerinde büyütmüşler. Belediye olarak bizimle de bu konuda doğrudan bir görüşmeleri olmadı.Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlar gelip bize bu konuyu izah etselerdi takımın ligden çekilmesine müsaade etmezdik.içinde bulundukları durumu ne bize, ne eski yönetimdeki arkadaşlara, ne eski futbolculara, ne esnafa ne de futbolseverlere paylaşmadan ligden çekilme kararını aldılar. Karar öncesi haberimiz olsaydı her türlü zorluğu hep birlikte göğüslerdik.
    Geçtiğimiz günlerde bu sene ligde top koşturacak takımlarımızdan Yeni Mahalle Spor Kulübünün yönetici ve futbolcuları ile bir araya geldik.Lig başlamadan önce takımımıza gerek malzeme gerek maddi gerekse araç konusunda destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
    Takımlarımızın amatör ligde mücadele etmelerinden mutluluk duyuyoruz. Takımlarımızın kazanıp kaybetmeleri önemli değil.Önemli olan bizler için mücadele etmeleri.Amatör spor kulüpleri demek para ve maddiyat demek değil, özellikle bizim gibi ilçelerde bir tarih, bir kültür demek.Amatör spor kulüplerimiz ilçenin sosyalleşme ve bütünleşmesinde en önemli unsurlardan biridir.
    Çok daha kötü koşullarda dahi ma-zisinde birçok başarısı ve tarihi olan Havsa Birlik Spor bugüne kadar liglerde mücadelesinden hiç vazgeçmemiştir. Havsa Birlik Spor ilçemiz için bir takımdan öte hepimizin anılarının, geçmişinin olduğu bir kulüptür. Bu sene ligde oynayan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.