Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDSiAD Ankara’da Vekilleri Ziyaret Etti

Edirne sanayicileri ve iş Adamları Derneği (EDSiAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 09 Ekim 2019 Çarşamba günü Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
EDSiAD Ankara’da Vekilleri Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    (EDSiAD) Başkanı ismet Açıkgöz, ETSO Meclis Başkanı EDSiAD Yönetim Kurulu Üyesi Emre Alp, Modavizyon Genel Müdürü EDSiAD Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Bakır, Engin Mobilya sahibi EDSiAD Yönetim Kurulu Üyesi Özer Engin TBMM'deki Edirne Vekillerini ziyaret ettiler. 
    EDSiAD Yönetim Kurulu Başkanı ismet Açıkgöz ziyaret ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Edirne iş Adamları Derneği (EDSiAD) Yönetim Kurulu olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Edirne'mizi Temsil eden Sayın Vekillerimizi ziyaret ettik.
    Program kapsamında AK Parti MKYK Üyesi Sayın Fatma Aksal , Cumhuriyet Halk Partisi Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Okan Gaytancıoğlu , iYi Parti Grup Başkanı Sayın Orhan Çakırlar'ı TBMM de ziyaret ettik . Edirne'nin son günlerde gündemi olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve yönetim kurulumuz tarafından hazırlanan bir rapor sunduk. Üç vekilimizinde uyum içinde çalışmalarını gözlemledik.
    Kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
    Engin Mobilya sahibi EDSiAD Yönetim Kurulu Üyesi Özer Engin TBMM'deki Edirne Vekillerini ziyaretlerinin ardından ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Özer Engin’e ilçemiz esnaflarından Ali Engin’de eşlik etti.
    Özer Engin Edirne  iş Adamları Derneği (EDSiAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 09 Ekim 2019 Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sonrasında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı ziyaret ederek Ankara'daki görüşmeleri değerlendirdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.