Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlarımız Yeni Üretim Yerlerine Geçmek için Gün Sayıyorlar

S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi yeni yerine geçmek için gün sayıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadınlarımız Yeni Üretim Yerlerine Geçmek için Gün Sayıyorlar

Aynil iPEK GÜLER

    S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi  çatısı altında üretim yapan üretici kadınlarımız yeni yerlerine geçmek için hazırlıklarını tamamlayarak resmi işlemlerin bitmesini bekliyorlar.
    Aile ekonomisine katkı sağlamak  amacıyla 03 Şubat 2018 Cumartesi günü Havsa Belediyesi önünde açtıkları stand ile bu yola çıkan ilçemizin üretici kadınları resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından bu ay içerisinde kendi yerlerinde kendi ürünlerini tüketici ile buluşturacaklar.
    Her hafta cumartesi günü belediye önünde tezgah açarak ürettikleri ürünlerini sergileyerek ev bütçesine destek olan kadınlarımız 03 Eylül 2019 Salı günü  Edirne Ticaret ve Sanayii Odasında attıkları imzalar ile SS Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi  adını alarak artık tüm faaliyetlerini kooperatif bünyesinde yapmaya başladılar.Her Cumartesi günü tezgahtan başladıkları satışlarla kooperatifleşen kadınlarımız ilçemiz belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen yeni yere geçmek için gün sayıyor.
    03 Eylül 2019 Salı günü yapılan Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısında ilçemiz Belediyesi yazlık düğün salonunda bulunan binanın 2'nci katının S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi'ne tahsis edilmesine oy birliği ile karar verilmesinin ardından tüm hazırlıklar tamamlandı.
    S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer gazetemize yaptığı açıklamada; “Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanarak çıktığımız bu yolda bugün geldiğimiz nokta bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Sizin de bildiğiniz gibi evlerimizde yaptığımız ürünlerimizi tezgahlarda satışlarla başladık. Bugün kendi yerimizde üreteceğiz ürünlerimizi. ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve meclis üyelerinin kararı ile Havsa  Belediyesi yazlık düğün salonunda bulunan binanın 2'nci katını kooperatifimize tah-sis ettiler.Biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Resmi birkaç iş kaldı. Onların da önümüzdeki günler içerisinde tamamlanacağını ve bu ay bitmeden yeni yerimizde üretime başlayacağımızı düşünüyorum.Oluşumumuza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.