Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Sınavını Dere Geçerken Yollar Sele Teslim Oldu

Sonbaharın etkisini iyice gösterdiği bu günlerde geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra aniden bastıran yağmurda ilk defa sanayi esnafı mağdur olmaz iken ilçe sokakları dereye döndü.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2019 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2019 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yağmur Sınavını Dere Geçerken Yollar Sele Teslim Oldu

Nilay YILMAZ

    04 Ekim 2019 Cuma günü Saat:15.30 sularında başlayan yoğun yağış ve fırtına ilçemizi etkisi altına aldı.
    Geçtiğimiz Cuma günü Saat: 15.30'da başlayan yağmur şiddetini artırınca 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yolları adeta göle çevirdi.Gece geç saatlere kadar aralıklarla etkisini sürdüren yağışlarda vatandaşlar zor anlar yaşadı. 
    Yıllardır yağan yağmurlardan mağdur olan ilçemiz sanayi esnafı ilk defa bu yıl yağan şiddetli yağmurda mağdur olmadı. Her yıl yağan yağmurda ilk etkilenen bölge olan ilçemiz sanayi sitesi her yıl yaşananın aksine sular altına kalmadı ve esnaf mağdur olmadı.Yağmur sınavından dere geçerken ilçemiz yolları sınıfta kaldı.
    Geçtiğimiz Cuma günü aniden hızlı bir şekilde başlayan ve fırtınaya çeviren yağmurda bazı binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. ilçemize bağlı Osmanlı Köyü'nde statda bulunan tribünler zarar görürken ilçemiz Abalar Köyü ortaokulunun çatısı zarar gördü.ilçemizde aniden başlayan ve kısa sürede şiddetini artıran yağmur, ilçemizde belirli noktalarda hayatı olumsuz etkiledi.Özellikle  caddeler suyla kaplandı. Yüksek kesimlerden gelen yağmur suyu, düşük koda sahip bölgelerde sele dönüştü.
    ilçemiz maddi hasara neden olan şiddetli yağmur ve fırtına sonrası belediye ekipleri olay yerlerine giderek müdahale etti.
    BatıEkspres Gazetesi olarak maddi hasar meydana gelen hemşerilerimize ve ilçemize geçmiş olsun diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.