Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gururla 36 Yıl...

Gazetemiz Pazar günü 35 yılı geride bırakıp 36'ncı yaşına merhaba diyecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
 Gururla 36 Yıl...

Nilay YILMAZ

    insanlar  ve kurumlar için yaş günlerinin ayrı bir önemi vardır. 28 Mayıs 1982 tarihi gazetemiz için çok önemli bir gündür. Gazetemiz 28 Mayıs 1982 gününü ilçemiz Havsa'da  yayın hayatına başladı.
    Öncelikle  gazetemizin kuruluşunun 36. yıldönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşamamızı sağlayan, bundan tam dokuz  yıl önce trafik kazası sebebi ile aramızdan ayrılan ancak her dakika aklımız ve yüreğimizde olan rahmetli babama teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yılda buruk kutluyoruz yaşımızı son sekiz yıl olduğu gibi… 
    35 yıllık geçmişin muhasebesini yapmak için geriye doğru baktığımda bazen duygulanıyor, bazen üzülüp bazen de keyifleniyorum. Ama en önemlisi iyi ki Rahmetli Babamın bizlere emaneti gazetemizi yaşatıyor ve  gazetecilik yapıyorum diyorum.
    Göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçti yıllar.35 yıl dile kolay . Biz gazetemizle büyüdük, gazetemizle ilçemizi yaşayıp bugünlere geldik. 35 yıl boyunca ilçemizin tarihine adeta noterlik görevi yaptık. Haber ve yazılarla tarihe not  düştük.
    Uzun yıllar rahmetli babam tarafından başarı ile çıkarılan gazetemiz, babamın  27 Kasım 2008 tarihinde acı bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmasıyla bizlere bıraktığı emanetidir.
    Tek tesellim Rahmetli babamın bize bıraktığı bu kutsal emaneti  onun çizgisinden ödün vermeden onun emeklerini boşa çıkarmadan yürütmeye devam ediyoruz. Bugün çocukları ve damatları olarak bizler yarın torunları olarak Derin Mira ve Halil aynı sevda ile devam edeceğiz.
    “BatıEkspres Gazetesi bizim değil, Havsalı'nın” demiştik. 
    Hala aynı görüşteyiz. Dün olduğu gibi bugünde  ilçemizin sorunları, satırlarımızda dile gelecek, çözüm yolları yine bu sayfalarda aranacak.
    Daha yapacak çok işimiz var. Bunun bilincindeyiz. Elbette ki bu işi tek başımıza yapacak güçte değiliz. Bu yolda en büyük destekçimiz de siz değerli okuyucularımızsınız.  Gücünü ve desteğini sizlerden alan gazetemiz ilçemizin sesi, kulağı ve yüreği olmaya  sizlerinde desteği ile devam edecek.

    Doğru ve tarafsız haber anlayışımızla yayın hayatımıza başladığımız gün söz verdiğimiz gibi gerçeklerden  hiç sapmadan, sizin sesiniz, kulağınız olmaya devam ederek,  ilçemizin çıkarlarını ön planda tutarak, aslanın hakkını kediye vermeden siz değerli okuyucularımızın desteği ile dile kolay 
tam 35 yılı geride bıraktık…

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.