Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerimiz için Yeni Spor Alanları Yaratılıyor

Uzun yıllardır bakımı ve tadilatı yapılmayan Havsa Kapalı Spor Salonu'nda önümüzdeki günlerde tadilata başlanılarak spor salonumuz yenilenecek ve salonun yanındaki alana sokak basketbolu sahası yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2019 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2019 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gençlerimiz için Yeni Spor Alanları Yaratılıyor

Nilay YILMAZ

    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız için ilçemizin tek kapalı spor salonu'nda önümüzdeki günlerde tadilata başlayacağız. Yıllardır tadilat görmeyen salonumuzun fiziki yapısını iyileştirmek gençlerimizin ve çocuklarımızın daha iyi spor yapabilmeleri sağlamak amacıyla tadilat çalışmalarına başlayacağız.
    Spor salonumuzda incelemelerde bulunduk. Nelere ihtiyaç olduğunu tespit ettik ve bu konuda gerekli çalışmalarımızı yaptık. Salonumuza Spor Bakanlığımız'dan 1 Milyon TL nin üzerine ödenek çıkmış olup, Spor Salonumuzun tadilatının yıl sonuna kadar bitirip sporseverlerin hizmetine açmayı planlıyoruz. ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun.”dedi. 
Spor Salonu'nun Yanındaki alana Sokak Basketbolu Sahası Yapılacak
    ilçemiz Spor Salonu yanında bulunan alan projelendirilerek  gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabileceği alan haline getiriliyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Spor Salonumuzun tadilatı için yaptığımız incelemelerde ve çalışmalarda salonumuzn hemen yanındaki alanı da gençlerimizin talep ettiği “Street Work Out” spor alanı olacak şekilde projelendirdik. Gençlik Spor il Müdürümüz Sayın Selim Ak'a planladığımız projeyi anlattık. Bu alana Spor-Toto'nun ve Gençlik Spor il Müdürlüğümüzün desteği ile bir de sokak basketbolu sahası kazandıracağız. ilçemizde gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları için imkan yaratmış olacağız. Bu alanında çalışmalarını bu bir yıl içerisinde bi-tirmeyi planlamaktayız.ilçemize hayırlı olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.