Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazetemizin 36'ncı Yıldönümünde Yalnız Bırakmadılar

Gazetemiz 36'ncı yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadığımız bugün bizleri yalnız bırakmadılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gazetemizin 36'ncı Yıldönümünde Yalnız Bırakmadılar

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin,ilçemiz Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Murat Çakar, ilçemiz Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan,ilçemiz Belediye Meclis Üyesi Tufan Baş,ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Ali Değirmenci gazetemizin kuruluş yıldönümü münasebeti ile gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin yeni yaşını kutladılar.
    Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz yaptığı konuşmasında,”28 Mayıs  1982 yılında yayın hayatına başlayan gazetemizin 36'ncı Kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada gazetemizin kuruluşunun 36. yıldönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşamamızı sağlayan, bundan tam dokuz  yıl önce trafik kazası sebebi ile aramızdan ayrılan ancak her dakika aklımız ve yüreğimizde olan rahmetli babam Halil ipek'i rahmet ve minnet ile anıyor,teşekkürlerimi sunuyorum.Babamın vefatının ardından  bu yılda sekiz yıl olduğu gibi buruk kutluyoruz yaşımızı . Yayın hayatı süresince göstermiş olduğunuz destek, ilgi ve alakadan dolayı BatıEkspres ailesi olarak sizlere, okuyucularımıza ilçemiz halkına teşekkürü bir borç biliyoruz.”dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, “Yerel bir gazete için 36 yıl gerçekten önemli bir süre. BatıEkspres Gazetesi'nin kurucusu ağabeyimiz Halil ipek'i de rahmet ile anıyor,ilçemizin tek yerel gazetesi olan BatıEkspres gazetemizin başarılarının bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyorum. Aralıksız okuyucuları ile buluşan gazetemizin ve tüm çalışanlarınızın 36 kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim. Nice 36 yaşlara. "dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.