Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Festival ile ilgili Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

5-8 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 19'ncu Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinliklerinin ardından geçtiğimiz hafta değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2019 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2019 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Festival ile ilgili Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Havsa  Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Belediye Meclis Üyeleri ve festivalde görev alan belediye personeli katıldı.
    Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan her yıl festivalin ardından bu değerlendirme toplantısının yapılacağını belirterek gazetemize yaptığı açıklamada;"Bu yıl ilk festivalimizi gerçekleştirdik.ilk festivalimiz olmasına rağmen oldukça güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Festivalimizin ardından meclis üyelerimiz ve belediye personeli ile değerlendirme toplantısı yaptık. Busene gerçekleştirdiğimiz festivalimizde eksik olan yanlarımız, geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi gereken organizasyonlarımızın tespitini yaptık.Bütün arkadaşlarımızın festivalle ilgili olarak görüş ve değerlendirmelerini aldık ve bu doğrultuda önümüzdeki festivallerde bu eksikleri gidermeyi hedeflemekteyiz. Bu organizasyon bizim. Bu yüzden her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir organizasyon gerçekleştirmek istiyoruz. Festivalimiz için yapılan harcamalarda belediyemiz bütçesinden tek kuruş harcama yapılmadı.Aksine azda olsa bir miktar para kasamızda kaldı.
    Festivalimize sağladıkları katkı nedeniyle başta belediye meclis üyelerimize,belediye personelimize, Kilim Mensucat'a, ilham Mirap'a, Es Ticaret'e, Taştan inşaat'a, Hayrettin Güngör'e, Bahri Görçeker'e, Tezer Çan'a, Öztürkler Yem'e, Havsa Tekstil'e, Ser-gaz Petrol'e, Modavizyon'a, Faruk Akpınar'a, Cafer Gürsel'e, Edirne Ticaret Borsası'na, Satürn Tekstil Giyim'e, Edirne Ticaret Odası'na, Özersoy Petrol'e, Ali Şeker'e, Osmanlı Astürk Et Ürünleri'ne, Nedo Dondurma'ya, Havsa Ziraat Odası'na, Trakya Birlik'e, Cemil Demir'e, Ahmet Demircan'a, Özer Engin'e , Gürhan Baş'a, Hüseyin Özden'e, Hüseyin Sevinç'e, Yasin Yıldız'a, Fettah Pelit'e, Tuğçe Daloğlu'na, Ayhan Eren'e,Ahmet Özalp’e, Havsa Esnaf Odası’na, ismail Çer’e, Fevzi Özdemir’e, Seda inşaat idris Kırdemir’e, Ömer Çığla’ya, Onur Yemek’e, Emrah Altın’a , ilçemiz esnafına ve siz değerli basınımıza teşekkür ederim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.