Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yapıldı. Yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;Tuncay Çıray, Serkan Tetik, Gürcan Ahmet Dölçek, Mustafa Şen ve Ahmet Yaran

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Muhammer Çoban, Hakan Lambacı,Erdinç Aydoğdu, Fahri Doru, Hüseyin Özden.
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;Mustafa Yüksek, Talat Filiz, Özkan Fidan.
    Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;Ali Özcan, Doğan Süngü,Fahrettin Baş seçildi.
    Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü Derneği Başkanı Tucay Çıray gazetemize yaptığı açıklamada,” Halk Oyunları 110 folklorcu bulunmaktadır.
    Türkiye Halk oyunları federasyonu Edirne il yarışmasında gençler kategorisinde il birincisi Marmara Bölge 3. olmuşlardır. Halk Oyunları ekiplerimiz yurt içi ve yurt dışı festivallerde ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil etmektedirler.
    Voleybol Şubesinde 90 sporcu eğitim görmekte olup, küçük kızlar grubunda Mart 2017 de il birincisi  olmuş olup, 01.05.2017 tarihleri arasında Çanakkale ilinde, ilimizi ve ilçemizi başarı ile temsil etmişlerdir.
    Tekvando şubemizde 40 sporcumuz bulunmaktadır. Çanakkale ve Edirne'de yapılan çeşitli etkinliklerde başarılı müsabakaları olmuştur.
    Masa Tenisi, basketbol, Satranç, gibi diğer branşlarda da çocuklarımızın aktivitelere katılımın sağlanması için çeşitli çalışmalarımız devam etmektedir. Bu etkinliklerin, Çocuklar da okul dönemlerinde, fiziksel ve zihinsel olarak büyük bir efor harcamaları esnasında kısmi olarak oluşan stres ve enerjilerini gidermeye katkı sağladığı gibi, eğitimde başarılı olan çocuklarda sosyal etkinliğin, önemli bir faktör olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle tüm çocuklarımızı Havsa Belediyesi Gençlik Spor Kulubü Derneğimizin spor etkinliklerine davet ediyoruz.
    Yönetimimiz olarak katkılarından dolayı Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e, Eğitmenlerimiz Gürkan Güzelharcan, Erkan Çakırtepe, Sinem Danacı’ya, ailelere ve özellikle müsabakalarını beğeni ile izlediğimiz çocuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.