Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler için ilk Ders Zili Dün Çaldı

ilçemizde 11 okulda, 180 okul öncesi, 559 ilkokul, 654 ortaokul, 465 lise olmak üzere toplam 1865 öğrenci, 203 öğretmen ve çalışan 09 Eylül 2019 Pazartesi günü (dün) ilk zilin çalması ile ders başı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Öğrenciler için ilk Ders Zili Dün Çaldı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fida’nın gazetemize yapmış olduğu yazılı açılış mesajı şöyledir; “ Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz...
     Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz.
    Sevgili öğrencilerimiz;
    Sizler eğitim kurumlarımıza bilgi üretebilen, bilimsel gelişmeleri takip edebilen, milli ve manevi değerleri özümsemiş ve toplumuza yararlı bireyler olmak için geliyorsunuz. Eğer hayatta başarılı bir birey olmak istiyorsanız, uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız okulunuza dört elle sarılınız, ona sahip çıkınız. 
     Bir toplumun gelişerek ve büyüyerek tarihsel süreçteki yerini alması, çocuk ve gençlerine sunduğu doğru ve yerinde bir eğitim öğretim sürecine bağlıdır. Okullar uygarlığın geliştiği yerlerdir. Okul, insan hayatında çok önemli bir başlangıçtır. Bu sürecin vazgeçilmez mekânları olan okullar milletlerin geleceğinin şekillendiği yerlerdir. Atatürk bir sö-zünde şöyle diyor "ilk ilham ana baba kucağından sonra okuldaki öğretmenin dilinden vicdanından eğitiminden alınır."   
    Saygı değer Velilerimiz;
    Çocuklarımız bizim için en değerli varlıklarımız, hayatımızdaki en büyük servet ve sermayemizdir. Onların iyi insan olarak yetişmeleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendilerine, ailelerine, vatanına, milletine ve tüm insanlığa hayırlı insanlar olmaları konusunda her türlü çabayı gösteriniz.  iyi bir nesil yetiştirmek veli-öğretmen ve öğrenci dayanışması ile mümkündür. Bu nedenle okullarımızdan uzak durmayın. Bu konuda hepimizin önemli sorumlulukları var.   
    Bu duygularla 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ülkemize, Havsa´mıza, tüm eğitim çalışanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.