Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ilçemizde Yapılan Tüm Yollar Çiftçileri Düşünmeyerek Yapıldı”

Çiftçiler tarım makinelerini gerek bakım gerekse onarım için sanayi esnafına götürmek istediğinde sanayiye gidecek yol bulamıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2019 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2019 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“ilçemizde Yapılan Tüm Yollar Çiftçileri Düşünmeyerek Yapıldı”

Nilay YILMAZ

    Havsa Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Adnan Şeker, “ilçemiz tarım bölgesi olmasına rağmen ilçemizde yapılan tüm yollar çiftçileri düşünmeyerek yapıldı. “dedi.
    Çiftçiler tarım makinelerini  gerek bakım gerekse onarım için sanayi esnafına götürmek istediğinde sanayiye gidecek yol bulamadıklarını belirten Havsa Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Adnan Şeker gazetemize yaptığı açıklamada; “ilçemiz tarım bölgesi olmasına rağmen ilçemizde yapılan tüm yollar çiftçileri düşünmeyerek yapıldı.
    Çiftçilerimizin olmazsa olmazlarından olan tarım makinelerinden biri bozulsa yahut bakıma ihtiyacı olsa ne yazık ki sanayiye gidecek yolumuz yok.
    ilçemizin ana yolu olan Fatih Caddesi ve ilçemiz Pazar yerinin olduğu bölgede bulu-nan her iki yolunda bölünmüş olması ve her iki yola da araçların park etmesi sebebi ile çiftçilerimizin sanayi bölgesine giriş çıkışı imkansız hale geliyor.
    Bizler çiftçiler olarak bu konuda oldukça mağduruz.Belediyemizin bu sıkıntımızı acilen çözerek bizleri bu mağduriyetten kurtarmasını istiyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.