Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı'nda 31 Mart yerel seçimlerinin ar-dından ilk genişletilmiş ilçe danışma kurulu toplantısı 24 Ağustos Cumartesi günü yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    CHP Havsa ilçe Başakanlığı 24 A-ğustos 2019 Cumartesi günü Saat 13.00'da parti binasında genişletilmiş ilçe danışma kurulu toplantısını yaptı.
    Toplantıya CHP Edirne Milletvekili O-kan Gaytancıoğlu, CHP il Başkan Yardımcıları Samet Kahraman ,Cengiz Başyurt ve partililer katıldı.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez toplantıda yaptığı konuşmasında; “Öncelikli olarak bugün hepiniz hoşgeldiniz.31 Mart yerel seçimleri sonrasında ilk kez toplanıyoruz. 
    Artık geçmişe değil geleceğe bakacağız. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz.Geçen seçim sonrası hatalarımızdan ders alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.Toplantı partililerin soru ve önerileri ile devam etti.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez toplantı sonrası gazetemize yaptığı açıklamada; “bugün burada çok verimli bir toplantı geçirdik. 
    Hem sorunlarımızı konuştuk hemde yaptığımız stratejik hatalarımıza çözüm aradık. Toplantıya katılan tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.