Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış U-ğuz AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ah-met Demircan ve partililer köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    31 Mart Yerel Seçimleri sonrası her fırsatta köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan 28 Ağustos 2019 Çarşamba akşamı ilçemize bağlı Azatlı Köyünü ziyaret ettiler.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve  AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz Azatlı köyü ziyaretinde yaptığı konuşmasında; “ Bu akşam burada sizlerle yine bir aradayız. Bu ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Hangi köyde ne sıkıntı var nasıl çözüm bulabiliriz bileceğiz ve buna göre hizmet etmeye devam edeceğiz. Misafirperliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. “dedi.
    AK Parti Havsa il Genel Mecli Üyesi Ahmet Demircan yaptığı konuşmasında; “Biz sadece seçim zamanı gelen siyasilerden olmadık vede olmayacağız. Herzaman vatandaşımızın sesine kulak verip, birinci ağızdan onları dinlemek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Bu ziyaretlerimizi önümüzdeki günlerde daha da artıracağız. Bu akşam göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için hepinize  teşekkür ediyorum." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.