Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Okulumuz, Öğrencilerimiz için Önemli Bir Sorun Ortadan Kalkmış Bulunuyor”

ilçemiz Belediyesi ve Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu arasında yıllardır yaşanan çöp sorununun çözülmesinin ardından; Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr.Ayhan Aytaç geçtiğimiz günlerde ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2019 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Okulumuz, Öğrencilerimiz için Önemli  Bir Sorun Ortadan Kalkmış Bulunuyor”

Nilay YILMAZ

    T.Ü Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Aytaç, yüksek okulun hemen arkasına  çöp dökülmesi nedeniyle üniversite ile ilçemiz Belediyesi arasında yaşa-nan sorunun çözüme kavuşmuş olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
    Seçim çalışmaları döneminde Başkanın bu konuda kendilerine söz verdiğini ve yapılan çalışmalar sonucunda belediyenin kendilerine verdiği sözü tuttuğunu belirten Aytaç, "Çöp dökülen alanın düzenlenmesinin ardından eskiden dersliklere kadar gelen kötü koku ve çevre kirliliğinden eser kalmadı.
    Yüksekokulumuzun hemen girişin-deki bataklığı kurutma çalışmaları da başladı.     
    Yüksekokulumuz'un arkasındaki çöplük sorunundan sonra önündeki bataklık sorununu da çözülmüş oluyor. Böylelikle okulumuz, öğrencilerimiz için önemli bir sorun ortadan kalkmış bulunuyor. Uzun zamandır üni-versitemizin kanayan yarası olan çöp sorunumuz çözüldü.Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve çalışmalar için Sayın Başkanımıza burada teşekkür ediyorum. Şimdi artık biz üniversite olarak bu alanlarda çalışmalar yapıp okulumuz daha da güzel bir görünüme kavuşturacağız.”dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçemizde iki kurum arasında büyük sıkıntıların yaşanmasına neden olan sorunun çözüme kavuşması nedeniyle mutlu olduğuna değinerek zorunlu olarak da olsa üniversite alanı içerisine çöp dökülmüş olmasını içine sindiremediğini söyledi.
    Balkan; “Tabi yılların getirdiği sorunu bir anda çözmek olmuyor. Zorunlu olarak da olsa üniversite alanı içerisine çöp dökülmüş olmasını içimize sindiremezdik. Aşama aşama çözüme başladık ve şuanda da bitirdik. Bu bölgede çöp alanı temizlendi ve önündeki bataklık alanında kurutulmasına başlandı.Artık üniversitemizin bulunduğu bu bölgeye çöp dökülmeyecek.Bu bölgeye çöp döken vatandaşlar hakkında belediye olarak cezai işlem uygulayacağız.”dedi.
    Önümüzdeki dönemde Üniversite Belediye işbirliğinin hızla devam edeceğiniz belirten Balkan; “ Meslek Yüksek Okulumuz ve Belediyemiz işbirliğinin arttırılarak, kültür - sanat ve spor alanında projeler yapılması konusunda müdürümüz ile görüşmelerimiz devam edecek.Birlikte ilçemiz için projeler yaratmaya çalışacağız. Belediye olarak biz Yüksek Okulumuz için yapılması gerekenler konusunda yardıma hazırız. Bu son çalışmalarımızla Yüksekokulumuzu yeni dönemde bu fiziki sorunlardan arınmış, sadece kendi çalışmalarına odaklanmış bir yüksekokul olarak görmek hedefindeyiz."dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretten dolayı T.Ü Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Aytaç'a teşekkür etti.
    Ziyaret, karşılıklı sohbet eşliğinde devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.