Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlım Mutfak 2'nci Şubesini Cumhuriyet Mahallesi’ne Açtı

Açıldığı günden bu yana ilçemizde vatandaşlarımızın tatlı ve pasta alanında beğenilerini kazan Tatlım Mutfak ikinci şubesini açtı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2019 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Tatlım Mutfak 2'nci Şubesini Cumhuriyet Mahallesi’ne Açtı

Sertkan YILMAZ

    ilçemizde faaliyet gösteren Tatlım Mutfak 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü ikin-ci şubesini açtı.Böylelikle Tatlım Mutfak  artık şubesi ile de hizmetlerine daha geniş bir yelpaze de devam edecek. 
        Açılışa ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa Esnaf ve Sanat-kârlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, Belediye meclis üyeleri, vatandaşların ve çevre esnafının da  katılımı vardı. 
    Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan ilçe-miz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “ilçe-mizin sevilen esnaflarından Gamze Bozkan ve Tolga Bozkan arkadaşlarımızın ilçemize kazandırdıkları 2. işletmeleri olan “Tatlım Pastanesi”nin açılışını yaptık. Kendilerine ha-yırlı hizmetler ve bol bereketli kazançlar di-lerim.”dedi.    
    Açılış kurdelesini ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, iş yeri sahibi Gam-ze Bozkan, Tolga Bozkan, Havsa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yıldırım Sain bir-likte kestiler. 
    Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Gamze Bozkan, açılışa gelen misafirlere böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırak-madıkları için teşekkür etti.
    Kesilen kurdelenin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
    BatıEkspres gazetesi olarak ilçemize açılan yeni iş yerinin hayırlı olmasını dileriz

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.