Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Öğrencilerimize Yükseköğretim Hayatlarında Başarılar Diliyoruz”

2019 Yılı Üniversite Sınav Sonuç-larının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından ilçemizden Üniversitelere yerleşen öğrencilerimiz de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Öğrencilerimize Yükseköğretim Hayatlarında Başarılar Diliyoruz”

Nilay YILMAZ

    Öğrencilerimiz yoğun bir şekilde hazırlandıkları üniversite sınavı sonunda kazandıkları Üniversiteler ile hem geleceklerine bir adım daha yaklaşmış oldular hem de  öğretmenlerine ve ailelerine en güzel ödülü vermiş oldular.
    Açıklanan Üniversite sınav sonuçları ile ilgili olarak ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan gazetemize yaptığı açıklamada bulundu. 
    Özkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Açıklanan üniversite yerleştirme so-nuçlarına göre ilçemiz okullarından Şahika Erkurt Anadolu Lisesi'nden bu yıl mezun olan öğrencilerimizden 25 öğrenci tercih yapmış olup; 12 öğrenci Lisans, 5 öğrenci önlisans alanına yerleşmişlerdir. 
    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerimizden 4 öğrenci tercih yapmış olup; 1 öğrenci Lisans, 2 öğrenci önlisans alanına yerleşmişlerdir.
    Öğrencilerimize yükseköğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.”dedi.
    BatıEkspres Gazetesi olarak bizlerde yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıkları sınavda başarılı olan öğrencilerimizi tebrik edere öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.