Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Neslihan Kısa Muhtarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

ilçemiz Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Günü Toplantısı ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa başkanlığında 07 Ağustos 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kaymakam Neslihan Kısa Muhtarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Muhtarlar günü toplantısı, ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa'nın katılımıyla 07 Ağustos 2019 Çarşamba günü Saat 10.00'da Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
    Toplantıya ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Jandarma Komutanı Ömer Çıngı, ilçemiz Emniyet Müdür Vekili Sercan Altınorak, Daire Amirleri, ilçe ve köy muhtarları katıldı.
    Toplantıda ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ilçemiz köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek köy ve mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Karşılıklı istişarelerde bulunuldu.    
    Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi vererek sorunların çözümü için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi.
    Toplantıda ilçe ve köy muhtarları toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, Muhtarların sorunlarını dinledikten sonra taleplerin ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara gerekli talimatları vermesi ile toplantı sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.